Coördinerende instelling

Openbare instelling “eMundus” (Litouwen)

eMundus werd in 2009 opgericht om niet-formele onderwijsactiviteiten en het gebruik en de aanpassing van informatie- en communicatietechnologieën op verschillende gebieden uit te voeren, met name op het gebied van onderwijs.

De missie van eMundus is het actief bevorderen van de kennismaatschappij, terwijl het tegelijkertijd diensten creëert en ontwikkelt die voornamelijk verband houden met ICT, innovaties, maar ook culturele aspecten, een gezonde levensstijl, groene activiteiten en praktische aanpassing hiervan in het onderwijs en gemeenschapsactiviteiten, waarbij wordt getracht de kwaliteit van samenwerking en eenheid tussen verschillende generaties en verschillende sociale groepen.

eMundus-specialisten werken aan het creëren van informatiesystemen die worden gebruikt of aangepast aan onderwijsomgevingen, gecreëerde systemen worden gebruikt in de universiteiten, kleuterscholen, VET-scholen, middelbare scholen, evenals.

emundus.eu

Contact person: Vida Drąsutė
info@emundus.lt

Informatie over projectpartnerinstellingen

Kedainiai beroepsopleidingscentrum (Litouwen)

Kedainiai Vocational Educational Training Centre (hierna “Kedainiai VETC” genoemd) is een openbare instelling voor beroepsonderwijs en -opleiding die actief is in de gemeente Kedainiai. De missie van het centrum is het bieden van initieel en voortgezet beroepsonderwijs en -opleiding, beroepsonderwijs en -opleiding met het middelbaar onderwijsprogramma, basisonderwijsdiensten en niet-formele beroepsopleidingen en onderwijsprogramma’s.

prc.kedainiai.lm.lt

Contact person: Aurima Bajorūnienė
a.bajoruniene@prc.kedainiai.lm.lt

S.A.F.E. Projects (the Netherlands)

De organisatie S.A.F.E. (Sustainable Attitude For Environment) Projects is een sociale onderneming die zich richt op trainingen voor volwassenen, jongeren en gemeenschappen

Activiteiten van kleine ondernemingen op basis van consultancy, onderzoek en expertiseactiviteiten in Europese onderwijssystemen. We werken met migrantenvrouwen, vrouwen die behoefte hebben aanmoediging, jeugd, duurzaamheid in brede zin, onderwerpen over maatschappelijke betrokkenheid.

VEILIG. projecten sluit aan bij lokale, nationale en internationale contexten en zet zich in voor het stimuleren van ontwikkeling en verandering op educatief, cultureel, economisch en ecologisch gebied door het creëren en gebruiken van innovatieve tools en methoden op basis van duurzaamheid.

projectsforyou.eu

Contact person: Živilė Navikienė

safeprojectsforyou@gmail.com 

Zinev Art Technologies (Bulgarije)

Zinev Art Technologies Ltd. is een bedrijf dat Europese projecten ontwikkelt, implementeert en beheert en advies geeft op het gebied van cultuur, kunst, op internet gebaseerde activiteiten en onderwijs, VET, e-learning en ontwikkeling van schoolonderwijs, evenals regionale ontwikkeling. Het ZAT-team heeft jarenlange ervaring met het implementeren van succesvolle EU-projecten in het kader van de programma’s Socrates, eLearning en Levenslang leren. ZAT biedt ook diensten en trainingen voor schoolbesturen, kmo’s, ngo’s en lokale autoriteiten op het gebied van EU-projectontwikkeling/-implementatie en regionale ontwikkeling.

 

zatbg.org

Contact person: Zornitsa Staneva

zornitsastaneva@gmail.com 

Professionele gimnazia Asen Zlatarov (Bulgarije)

Profesionalna gimnazia (Vakschool) “Prof. Dr Asen Zlatarov” (PGAZ) is de grootste middelbare school in het district Vidin. Jaarlijks leidt de school gemiddeld zo’n 400 leerlingen op op het gebied van economie, toerisme en elektronica. Er zijn ongeveer 40 leerkrachten en 10 administratieve medewerkers.

Naast de beroepsvoorbereiding van de leerlingen krijgen ze ook secundair onderwijs. De middelbare school werkt actief aan verschillende projecten, die gericht zijn op het verbeteren van de kwaliteit en resultaten van het lesgeven, het vergroten van de beroepsvaardigheden van studenten en docenten, het verwerven van sleutelcompetenties, het creëren van een moderne en adequate leeromgeving.

 

pgaz.org

Contact person: Nesenka Dimitrova

ndimitrova@pgaz.org

Valga County Vocational Training Centre (Estonia)

Valga County Vocational Training Centre is the only VET-school in the county,
whose main activities are organization of vocational training in all forms and types
of study; organization of in-service training and retraining of adults; organization
of professional counselling for students and adults of the county. The list of the
curriculum groups: Trade and Commerce; Household Services; Accommodation
and Catering; Transport Services and Logistics; Motor Vehicles; Wood Processing;
Construction; Childcare and Social Work. The school cooperates with companies
and universities in the region, which helps our students to get first-hand
experience of what the labour market will require from them.

vkok.ee

Contact person: Juri Gerzanitš

juri.gerzanits@vkok.ee

Ga naar de inhoud